Algemene informatie

 De van de Venneloop is een nieuw hardloopevenement met verschillende afstanden in Maastricht. 18 augustus kunnen jong & oud in het van de Vennepark er vol tegen aan gaan. Voor de jeugd (t/m 12 jaar) is er een jeugdloop van 800 m. 
Voor de senioren (vanaf 13 jaar) is er een 5 km en 10 km loop over een parcours van 2,5 km. Het parcours is te vinden onder het kopje parcours of via de link. 

Programma

   13:00 Inschrijfbureau open 
13:30 Start 5 km 
14:20 Prijsuitreiking 5 km 
14:30 Start 10 km 
15:50 Prijsuitreiking 10 Km 
16:00 Start kinderloop 800 m 
17:00 Einde evenement 


Prijzen

Voor de 5 & 10 km zal de top 3 gehuldigd worden en een prijs overhandigd krijgen. Dit geldt voor mannen en vrouwen hetzelfde. De jeugdloop is er voor plezier bij de jeugd te creëren, dus vindt er hier geen huldiging plaats. Tevens is er voor iedere deelnemer een herinnering.


Risico

Deelname is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade. Hiernaast zal het Rode Kruis aanwezig zijn om EHBO te verzorgen. 


Afhalen Startnummers

De startnummers worden op de dag zelf opgehaald bij de inschrijvingsstand kortbij de start.


Verzorgingsposten

Binnen elke ronde zijn 2 drankposten te vinden. Je vindt ongeveer om de kilometer een drankpost. Aan de finish is een uitgebreidere verzorgingspost gecreëerd. 


Festivalterrein

Op het terrein zullen drie foodtrucks aanwezig zijn om je met hun hapje en drankje blij te maken. Hiernaast zullen er enkele banken en tafels geplaatst worden om gezellig na te praten over uw hardloopprestaties. 


Bereikbaarheid

Je kunt op locatie komen met auto, OV en fiets. Kom je met de auto kun je deze bij sportpark West parkeren. Voor OV zou je de bus 4 of 7 kunnen pakken en uitstappen op de Dousbergweg.